Galleria -> Koiran puku
     

Jaanan käppänät (kts. täältä) tarvitsivat lämmikettä talveksi. Eipä siis muuta kun puikot kilisemään ja tulokset näette tässä.

Puvut on tehty 7 veljeksestä kaksinkertaisella langalla. Toinen on sini-musta ja toinen on valko-musta.

Riia varsinkin rakastui uuteen pukuunsa tulisesti =D. Rellaa asia ei paljoakaan nyppinyt, kuten ei yleisesti mikään tässä maailmassa.

Ohje:

Joustinneule: *5 o, 3 n*
Tiheys: 15s = 10 cm

Aloita neulominen takaa:

Luo 53 s ja neulo joustinneuletta tasona. Kun kpl:n korkeus on 14 cm, lisää krs:n loppuun 35 s ja jatka näillä 88 s joustinneuletta. Tee reunaan napinreikiä 4 - 5 tasasin välein. Kun kpl:n korkeus on 32 cm, tee etutassujen aukot.

1 krs: Neulo 56 s, jätä seuraavat 5 s apulangalle odottamaan, neulo 19 s, jätä 5 odottamaan ja neulo loput 3 s. Jatka nyt selkäpuolen s:lla (=56s) joustetta edestakaisin ja päätä samalla molemmissa reunoissa joka 2. krs:lla 1x1 ja 1x2 s. Kun kpl:een korkeus on 38 cm, lisää molemmissa reunoissa joka 2. krs 1x1 ja 1x2 s. Jätä silmukat odottamaan ja neulo vatsapuolivastaavasti.

Ota sitten kaikki s:t takaisin työhön ja lisää vielä molempien tassuaukkojen yläreunaan 5 s. Jatka kaikilla 88 s:lla joustinneuletta suljettuna neuleena 2 cm. Tee sitten pidennettyjä krs:ia vatsan alle.

1.- 2.krs: Neulo krs:n alusta 1 s, käännä työ, nosta 1 s neulomatta, neulo 36 s.

3.-4.krs: Käännä työ, nosta 1 s neulomatta, neulo 37 s, käännä työ, nosta 1 s neulomatta ja neulo 38 s.

5.-6.krs: Käännä työ, nosta 1 s neulomatta, neulo 39 s, käännä työ, nosta 1 s neulomatta, neulo 40 s. Jatka pidennettyjä krs:ia tähän tapaan jolloin molempiin reunoihin tulee aina 1 uusi s. Kun kääntymiskohtia on 8 molemmilla puolilla, ota taas kaikki s:t työhön ja jatka joustetta suljettuna neuleena 2 cm. Neulo sitten jokaisessa oikeassa raidassa 2 s o yhteen ja jokaisessa nurjassa raidassa 2 s n yhteen ja jatka lopuilla 65 s:lla 4 o 2 n -joustinneuletta 8 cm. Päätä s:t.

Etutassujen hihat: Poimi toisen aukon reunoista sukkapuikolle 42 s ja neulo suljettuna neuleena 4 o 2 n -joustinneuletta 9 cm. Neulo jokaisessa oikeassa raidassa 2 s o yhteen ja neulo 2 cm. Neulo jälleen jokaisessa oikeassa raidassa 2 s o yhteenjatka lopuilla s:lla 2 o 2 n -joustinneuletta, kunnes hihan pituus on 15 cm. Päätä s:t. Tee toinen hiha samoin.

Takatassujen hihat: Poimi sukkapuikolla ison kpl:n tasona neulotun osuuden toisesta sivusta 48 s ja luo s:iden jatkoksi 18 s ja neulo suljettuna neuleena 4 o 2 n -joustinneuletta 12 cm. Neulo jokaisessa oikeassa raidassa 2 s o yhteen ja neulo 2 cm. Neulo jälleen jokaisessa oikeassa raidassa 2 s o yhteenjatka lopuilla s:lla 2 o 2 n -joustinneuletta, kunnes hihan pituus on 18 cm. Päätä s:t. Tee toinen hiha samoin. Virkkaa lopuksi kpl:n takaosan ympäri 1 krs-ks:ita.

Toi ohje on vähän hankala, tein hienon piirroksen, joka ehkä saattaa hieman auttaa =)

Piirros (n.90k)

Pukuja 2005

Lisää kuvia ihastuneista malleista =)